Красилівщина завжди була відома й нині славиться вправними господарями на землі, які знають ціну їй та людській праці. На відміну від деяких інших районів, тут традиційно збирають одні з найвищих врожаїв, справно та своєчасно розраховуються з пайовиками, дбають про збереження родючості ґрунтів незалежно від того, чи це невелике фермерське господарство, чи потужний сільгоспвиробник.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Житниця Поділля», що є структурним підрозділом агрохолдингу «Астарта-Київ», беззаперечно належить до числа найсумлінніших за всіма позиціями орендарів та з кожним роком все більше завойовує довіру й прихильність простих людей. Нині воно обробляє 10,5 тисячі гектарів землі не лише в Красилівському, але й у Летичівському та частково Теофіпольському районах. Серед провідних культур, які вирощують, — пшениця, цукровий буряк, соняшник, соя. Належний посів та догляд за ними дають гарні результати. До прикладу, торік попри несприятливі погодні умови, посушливе літо зернові віддячили трударям середньою врожайністю понад 60 центнерів з гектара. Зрештою, воно й не дивно, адже до посівного матеріалу тут підходять дуже ретельно. На ще одному підприємстві холдингу — «Астарта-Селекція» — повсякчас виводять нові селекційні сорти зернових і бобових культур, максимально наближені для вирощування в тому чи іншому регіоні.
Ось уже півроку «Житницю Поділля» очолює Ігор Ваколюк — далекоглядний керівник та досвідчений аграрій. До цього Ігор Тимофійович працював у структурі «Астарти-Київ» майже десяток літ, але у Хмільнику, що на Вінниччині. З переведенням до Красилова він разом з професійним і злагодженим колективом з перших днів вибудував чітку та послідовну стратегію розвитку підприємства. Курс був узятий на те, аби максимально покращити його матеріально-технічну базу, умови праці для робітників, збудувати приміщення для зберігання техніки, покращити культуру землеробства через порегіональне об’єднання посівних структур. Для цього створені спеціальні механізовані загони. Але все ж в основі діяльності на першому місці були і залишаються люди, громади з їх повсякденними турботами і потребами.
— «Астарта-Київ» на чолі з генеральним директором Віктором Петровичем Іванчиком з початку свого створення позиціонує себе як соціально орієнтована компанія. І це не порожні слова: розроблена й діє програма надання соціальної допомоги громадам і їхнім жителям, — розповідає Ігор Ваколюк. — Якщо точніше, то в минулому році для цих потреб агрохолдинг  сплачував по 168 гривень за гектар. Відгукуємося на найрізноманітніші пропозиції, без реалізації яких селу виживати вкрай сутужно: ремонти доріг, закладів освіти, культури, охорони здоров’я тощо. Ніколи не залишаємо наодинці з бідою і пайовиків. Опинившись у скрутному становищі, вони завжди можуть розраховувати на матеріальну допомогу. До речі, рівень орендної плати в сільгосппідприємстві нині сягає уже більше дев’яти відсотків. А ще безплатно забезпечуємо громадян жомом, соломою, що для села теж дуже важливо.
Загалом за минулий рік «Житниця Поділля» в цілому сплатила 11 мільйонів 600 тисяч гривень податків і зборів. Ще понад 1 мільйон 700 тисяч гривень спрямувала на соціальні потреби громад. Погодьтеся, це дуже вагомі суми.
У  товаристві трудиться півтора сотні працівників. Треба зауважити той факт, що переважна більшість із них уже давно отримує заробітну плату іноді навіть в рази вищу від задекларованої державою мінімальної. Але навіть попри цей фактор, продовжує Ігор Тимофійович, ситуація з кваліфікованими кадрами залишається скрутною. З числа випускників сільськогосподарських закладів профтехосвіти, вишів на виробництво йдуть одиниці. Сучасну молодь до роботи в полі й калачем не заманиш.
Тепер, коли жнива вже ось-ось наберуть обертів, у «Житниці Поділля» кипить підготовка до них. Стихійний підхід, як ви уже зрозуміли, тут не практикується. Якщо й надалі погода особливо не підводитиме, нива за працю обіцяє віддячити сторицею, переконаний керівник. А, значить, і в громадах  добробут лише зростатиме, бо наші краяни таки на це заслуговують.