Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 1722

Дитяче оздоровче містечко «Джерельце» ПАТ «Хмельницькобленерго», що в Жилинцях Ярмолинецького району, урочисто відкрило свій новий сезон.

На центральному плацу табору з цієї нагоди вирувало святкове дійство: радісні та схвильовані діти в барвистих футболках та галстуках, заклопотані вихователі і вожаті, усміхнені поважні гості… Державний гімн і урочисті фанфари, стяги в небі, щирі віршовані девізи, пісні з уст малечі…
На таку приємну подію, окрім в. о. генерального директора ПАТ «Хмельницьк- обленерго» Олега Козачу-  ка і директора з управління персоналом та юридичних питань Андрія Пилипенка, завітали голова обласної ради Михайло Загородний, в. o. заступника голови обл- держадміністрації Юрій   Бирка, голова Федерації профспілок області Геннадій Харьковський, голова обласної організації профспілки працівників енергетики і електротехнічної промисловості України Людмила Вільчинська, представники органів влади Ярмолинецького району. І всі вони самі неначе повернулися в дитинство, коли юні таборяни пов’язали їм барвисті галстуки — незмінні атрибути «Джерельця». Дорослі гості побажали дітям хорошого, змістовного відпочинку.
Голова обласної ради Михайло Загородний під оплески вручив керівництву ПАТ «Хмельницькобленерго» грамоту головного управління ДСНС в області — за своєчасну та якісну підготовку цього об’єкта соціальної сфери компанії до нового сезону дитячого відпочинку та оздоровлення.
Прозвучало й чимало слів вдячності на адресу енергопостачальної компанії — власника закладу. Малечі, котра тут відпочиває, по-справжньому пощастило. Адже «Джерельце» заслужено називають одним із найкращих дитячих таборів України. На дітей тут чекають цікаві ігри, концерти, екскурсії, конкурси та розваги, прекрасні побутові умови, смачне та поживне харчування, кваліфіковане медичне обслуговування. А ще — плавальний басейн, сучасний стадіон, художня майстерня, спортивний та музичний гуртки, комп’ютерний клас… І все це — у супроводі ретельно підібраного професійного персоналу!
…Після офіційного відкриття сезону в «Джерельці» був незабутній святковий концерт, подарований вокально-інструментальним ансамблем «Товтри» та солістами обласної філармонії. А вечірні сутінки над табором, як і годиться, розганяли іскри високого багаття…
У добру путь, «Джерельце»!