Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 696

У цьому селі Славутського району відтепер вироблятиме ліки ТОВ НВК “Екофарм”.

На урочисте відкриття підприємства завітали голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, засновник та президент ТОВ “НВК “Екофарм” Анатолій Новик, генеральний директор компанії Михайло Груша, перший заступник генерального директора з технічних питань, директор департаменту виробництва лікарських засобів підприємства Олександр Михайленко, іноземні партнери, керівництво району, працівники компанії, представники ЗМІ.

Вітаючи учасників заходу із цією важливою подією, Вадим Лозовий зазначив, що компанія “Екофарм” зарекомендувала себе на теренах нашого краю як сучасне, високотехнологічне, екологічне підприємство. Тут уже створено сто робочих місць, а коли виробництво вийде на проектну потужність, 150 жителів області матимуть роботу.
“Хмельниччина має великий потенціал: потужне підприємницьке середовище, працьовитих людей, є відкритою до співпраці з українськими та іноземними інвесторами. Обласна адміністрація проводить прозору інвестиційну політику, ми підтримуємо таку діяльність регіону, надаємо і будемо надавати всебічну допомогу інвесторам у реалізації проектів”, – сказав Вадим Миколайович.
Також він додав, що маємо працювати задля того, аби довіра з боку інвесторів до нашої країни зростала, адже це важлива складова розвитку української економіки.
До речі, науково-виробнича компанія «Екофарм» заснована у 1998 році. Діяльність підприємства — розробка, виробництво та просування на фармацевтичний ринок лікарських засобів з екологічно чистої рослинної сировини та інших природних джерел. Власна науково-виробнича лабораторія компанії оснащена сучасним обладнанням провідних світових брендів, що дозволяє виконувати всі поставлені завдання на високому технологічному рівні.
У квітні цього року заступник генерального директора ТОВ “НВК “Екофарм” перебував у містах Акра (Гана), Лагос і Абуджа (Нігерія) та провів переговори з представниками понад 20-ти фармацевтичних компаній, а також державними організаціями Гани і Нігерії щодо виведення на ринки лікарських препаратів ТОВ “НВК «Екофарм”. Досягнута домовленість про реєстрацію, маркетинг та дистрибуцію лікарських засобів компанії у цих країнах.
А нещодавно у рамках торгової місії між представниками ТОВ “Науково-виробнича компанія “Екофарм” і турецького фармбізнесу у Стамбулі досягнута попередня домовленість щодо реєстрації у Туреччині фармацевтичних препаратів компанії та можливості їх експорту у найближчій перспективі.