Союзом промисловців і підприємців Хмельницької області, працюючи протягом останніх двох років на залучення інвестицій, станом на 15.09.2019 р. досягнута домовленість про надання інвестиції у 109 мільйонів доларів на термін 10-12 років під 4 відсотки річних. Пропозиція стосується інвестування коштів на розробку, комплектацію, монтаж, будівництво об’єктів, комплексів, обладнання та іншого “під ключ”. У кожному випадку умови щодо інвестиційного договору, термінів та інше погоджуються окремо.

Інвестиції можуть реалізовуватися в промисловому і аграрному секторах, включаючи технології глибокої переробки сільгосппродукції, інших бізнес-проектів. Центральний офіс розміщується в Амстердамі.
Зацікавленим керівникам підприємств та структур, приватним особам для стартової розмови звертатися до Виконавчої дирекції Союзу промисловців і підприємців Хмельницької області (тел. 050 3390555, Іван Дунець, ел. пошта Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).