Десять років тому генеральний директор ТОВ СП «НІБУЛОН» Герой України Олексій Вадатурський доручив керівництво одним із найбільших підрозділів очолюваної ним всесвітньо відомої аграрної компанії – філією «Кам’янець-Подільська» у селі Привороття, що на Кам’янеччині, 28-річному Сергію Богачику. І у своєму виборі Олексій Опанасович не помилився.

За час роботи на цій посаді Сергій Вікторович виявив себе як керівник високого рангу, вмілий організатор сільськогосподарського виробництва. Агроформування із року в рік нарощує виробничий потенціал, досягає високих результатів у господарюванні, стало одним із кращих не лише в районі, а й в області. За рахунок впровадження новітніх технологій регулярно збільшується врожайність зернових і технічних культур, вагомих успіхів досягнуто в галузі тваринництва.
Щедрістю благословила земля приворотських хліборобів і 2019 року. Так, врожайність озимої пшениці тут склала понад сорок центнерів з гектара, соняшника – майже 30, а кукурудзи зібрали по 99 центнерів. Гарними здобутками потішили і тваринники. Від кожної корови нібулонівці надоїли понад 5 тисяч кілограмів молока. Для порівняння, річний надій на корову десять років тому становив 3500 кілограмів.
Важливим є те, що господарство без затримки виплачує працівникам заробітну плату, яка наразі в середньому зросла майже до 10 тисяч гривень, своєчасно розрахувалося з орендодавцями, яким, до речі, ще й безкоштовно виорані городи. Сергій Богачик особливу увагу приділяє розвитку інфраструктури усіх територіальних громад, мешканці яких здають в оренду свої земельні паї. За рахунок коштів філії, згідно з соціальними угодами, підтримуються в належному стані сільські дороги, споруджуються дитячі майданчики, купуються дітям святкові подарунки, міняються вікна у школах тощо.