Кілька років тому в мікрорайоні Гречани міста Хмельницького запрацювало ТОВ «Дювельсдорф Україна», власником якого є бізнесмен із Німеччини. Спеціалізація – запасні частини для сільськогосподарської техніки. За останні два роки завод освоїв також випуск причепних механізмів для обробки землі. Підприємство оснащене сучасним обладнанням. Сьогодні в колективі 80 працюючих. Портфель замовлень на поточний рік практично сформований. Ринок збуту продукції у Німеччині та інших країнах Заходу.

Завдяки власнику завод має можливість постійно підтримувати і модернізувати технології. Відомо, що в розвинутих країнах Європи кредитні кошти на розвиток можна отримати під 2-3 відсотки річних на тривалий термін. Але слід відзначити, що позитивні результати роботи відбуваються, в першу чергу, завдяки організованій команді менеджерів, спеціалістів на чолі з директором Андрієм Денисенком.
На ТОВ «Дювельсдорф Україна» змонтована і запроваджена автоматизована система контролю якості й обліку деталей. Виробничники, менеджери знають наскільки це складний, але вкрай потрібний процес. У комп’ютері фіксується кожне робоче місце, кожна технологічна операція, час, ціни, кількість та інше. Принципово і те, що система дуже ефективна, оптимізує витрати на контроль, облік, виключає вплив на виробництво людського фактору. Назва комплексу 1С ERP.