Підтримайте таку необхідну справу – допомагайте нашим лікарям

Вимушене ведення в Україні та на Хмельниччині  карантинних заходів щодо подолання та нерозповсюдження короновірусної інфекції, значно ускладнило медичним працівникам можливість добратися до робочого місця. Оскільки значна частина лікарів добирається до закладів охорони здоров’я з віддалених мікрорайонів та сільських населених пунктів Хмельницької області. Наразі «Хмельницькгаз» здійснює доставку біля 50 лікарів до лікарень на території всієї Хмельниччини
Тож газорозподільна компанія без роздумувань підтримала звернення  та ініціативу Президента України та Міністерства охорони здоров’я  по доставці медиків до роботи. Тому  на постійному зв’язку  з органами влади та щоденно вивчає потребу у доставці спеціалістів.  
На сьогодні найбільше здійснюється підвіз медичних працівників у Віньковецькому, Старокостянтинівськом, Городоцькому, Дерахнянському   та Волочиському районах, а також Хмельницькому. Крім того, налагоджена взаємодія з органами влади та медичними закладами щодо моніторингу та вивченню подальшої потреби у довозі.
Тому зараз, як ніколи, важлива допомога та добра воля кожного, оскільки те, що  роблять лікарі - без перебільшень подвиг. Адже лікарі не можуть  запізнитись на роботу.