Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 585

Акціонерне товариство «Подільський цемент», яке розташоване на території Кам’янець-Подільського району і яке входить до складу групи провідного виробника будівельних матеріалів у світі CRH, є найбільшим підприємством цементної галузі України та Європи. Уся продукція, яка тут виробляється, сертифікована на відповідність національним і європейським стандартам. Разом з тим підприємство славиться не тільки своїми потужностями, а й добриим благодійними справами.

Ось і минулого тижня керівник «Подільського цементу» Кевін Маккеон та заводський лікар Юрій Трачук передали Кам’янець-Подільській центральній районній лікарні досить дороговартісне медичне обладнання, антисептики та засоби індивідуального захисту. За дорученням Кевіна Маккеона аналогічний благодійний подарунок задля підтримки мешканців краю у боротьбі проти COVID-19 зроблено і медикам обласної лікарні.
«Побудова довготривалих відносин із громадами, в яких оперують наші підприємства, є однією з ключових цінностей групи CRH. Саме тому в межах нашої діяльності у сфері корпоративної соціальної відповідальності ми переважно концентруємося на локальних проектах. Сьогодні Україна, як і увесь світ, опинилися у складній ситуації. Тому наразі критично важливим є об’єднання зусиль уряду, місцевих органів влади та бізнесу в боротьбі з кризою, викликаною пандемією нового коронавірусу COVID-19», — зазначив керуючий компаніями CRH в Україні Фредерік Обе.