У літній період – саме час готувати газорозподільну систему області до опалювального періоду, однак, критичні борги споживачів газу  не дають можливості в повній мірі розпочати першочергові роботи.

Якщо на 1 квітня борг за доставку природного газу складав  27 млн, то на 1 травня ця сума вже збільшилася до 31 млн, що є критично для газовиків. Тому велика вдячність клієнтам, які розраховуються вчасно та прохання до  – розраховуватися за отримані послуги до 20 числа місяця або по можливості.
Саме про проблему боргів та її наслідки говорили  газовики на телеканалі «Місто» Хмельницької міської ради. Адже надходження від  доставки (розподілу)  газу – це кошти, передбачені державою на функціонування екстреної служби 104, закупівлю матеріалів для виконання інвестиційної програми, запланованих робіт з ремонту пошкоджених та застарілих газопроводів, закупівлю газорегулюючого устаткування, придбання лічильників, сплату податків та заробітної плати. Зараз - саме в літній час, необхідно максимально проводити  заплановані роботи та готувати зношену газорозподільну систему до навантаження  взимку та цілодобової стабільної роботи.
«У нелегкий для всіх час карантину  ніяких перебоїв з доставкою газу споживачі не відчули, - проінформував комерційний директор Олександр Надольний. – Підприємство та наші аварійні служби 104 робили усе необхідне, аби життєво необхідний ресурс усі споживачі мали цілодобово». Тому так важливо щомісяця розраховуватися за доставку газу та не накопичувати боргів.
Сплатити за доставку газу, внести показання та роздрукувати рахунок чи квитанцію про оплату  можна  за допомогою дистанційних сервісів «Хмельницькгазу». Також можна обслуговувати кілька рахунків, допомагати батькам або стареньким сусідам, аби вони не відвідували людних місць та берегли здоров’я. Найкраще  -  через свій Особистий кабінет, зареєструвати який можна за кілька хвилин, подзвонивши у Контакт-центр (067) 01 14 104.
 І  що особливо важливо – Особистий кабінет доступний отримувачам державної допомоги: пільговикам та субсидіантам.  Тому виділіть кілька хвилин та пройдіть реєстрацію. Відтак, отримаєте Особистий кабінет у постійному доступі та контролі.