Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 465

Наразі на Старосинявщині активно проводяться індивідуальні підключення до мережі нового водогону, тож проблема подачі питної води населенню поетапно розв’язується. Однак нещодавно на магістральній лінії подачі питної води до селища стався несподіваний прорив, через який необхідно було частково відключити водопостачання.

Звісно, Комунальне підприємство «Старосинявський центральний водоканал №1» взяло на себе вирішення нагального питання й за допомогою техніки працівники відремонтували частину мережі. Що й казати, попрацювати довелося чимало…
В свою чергу Валентин Матіяш – директор КП «Старосинявський центральний водоканал №1» зазначив: «Так, на магістральній лінії подачі питної води до селища від насосної станції біля водосховища Христосів у переході під річкою Жовніркою стався прорив через зношеність мережі старого водогону, 1962 року побудови, внаслідок чого відбулося часткове відключення селища від мережі. Працівниками водоканалу оперативно проведено масштабні роботи з ліквідації прориву і ремонту мережі, на сьогодні водопостачання відновлено».