Одним з перших системних підприємств з продажу автомобілів та організації їх сервісу було ПрАТ «Хмельниччина — Авто».

В замовників воно має авторитет, заслуговує довіру, є оптимальним за показником співвідношення ціни та якості. Незважаючи на те, що на ринку сервісу автомобілів за останні роки з’явилися десятки аналогічних фірм, багато автомобілів ремонтуються приватним способом, як кажуть, — у «гаражах», «Хмельниччина-Авто» працює ритмічно і прозоро, сплачує податки від зарплати тощо.

З року в рік підприємство збільшує обсяги. Директор Дмитро Сиволожський ставить завдання у 2021 році досягти 120 відсотків приросту проти минулого. Основою успішної роботи є, безумовно, кадри — спеціалісти високої кваліфікації — це і працівники сервісного обслуговування, і спеціалісти з продажу, працівники управління.

Відомі виробники, такі як Mercedes-Benz, KIA, Chery надали «Хмельниччині-Авто» ліцензії на реалізацію своїх авто. На підприємстві організували обслуговування легковантажних автомобілів. Досягнута домовленість із Запорізьким автозаводом щодо сервісу автобусів, перші зразки яких вже виготовили в Запоріжжі.

«Хмельниччина-Авто» постійно пропонує нові види послуг. Безумовно, першочерговим завданням є покращення якості, а це і ремонти, і технічне обслуговування, і задоволення всіх потреб замовника, що є основою конкурентоспроможності!

 

Ірина РОМАНЕЦЬ, заступник виконавчого директора Союзу промисловців і підприємців, Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області.