Жителі Ярмолинець звернулися до редакції з проханням подякувати керівництву громади за вкрай потрібний капітальний ремонт вулиці Шевченка: цьогоріч, розповідають, відремонтують тротуари, уже встановлюють дорожні бордюри.

Нинішній стан дорожнього покриття вулиці, якою курсує щодня понад дві тисячі автомобілів, незадовільний і створює загрозу безпеці дорожнього руху. А через відсутність достатнього водовідведення проїжджа частина та тротуа­ри після дощів постійно затоплені, хоч човники купуй. Як же добре, радіють ярмолинчани, що цей дискомфорт кане в Лету.
Фінансуються ремонтні роботи, інформують в терито-
ріальній громаді, за рахунок субвенції з державного бюджету за програмою «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах».
«Відповідальні за капітальний ремонт працюють на совість, – констатують наші читачі, – до того ж, голова громади Андрій Шутяк та його заступники постійно контролюють хід виконання робіт. Тож небавом гордитимуться Ярмолинці новенькими тротуарами й дорогою. Приємно ділитися приємним. Переконані, що так буде й далі».