Дванадцять учасників мали змогу продемонструвати власні бізнес-ідеї та позмагатись за фінансову підтримку від міської ради. Призовий фонд організованого заходу становить 400 тисяч гривень, які були розподілені між трьома переможцями.

«Друга «Битва Стартапів» - чергова підтримка бізнесу в Хмельницькому. Цьогоріч, зважаючи на попит та успіх проєкту, подвоїли призовий фонд. Перше місце 200 тис. грн., друге 125 тис. грн. і третє 75 тис. грн. Проте переконаний, що всі ідеї 12-ти учасників матимуть подальший успіх, адже їх презентація громаді, засобам масової інформації та журі цьому однозначно сприятиме. Що важливо, бізнес переможців першої «Битви Стартапів» успішно працює та реалізовує свої ідеї, незважаючи на умови кризового часу. Тому такий проєкт повністю виконує своє завдання й у подальшому ми будемо збільшувати призовий фонд, аби ще більше класних перспективних бізнес-ініціатив з’являлося у Хмельницькому.
Переконаний, що всі проекти, котрі ми проводимо: «Школа молодого підприємця», «Битва Стартапів», відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, відшкодування участі у виставках, «Купуй Хмельницьке», різні стажування і так далі, - суттєво сприяють розвитку бізнесу.
Дякую усім 12 учасникам «Битви стартапів-2021». Сьогодні ви усі Переможці! Бізнесуйте, у вас все буде добре!», - розповів міський голова Олександр Симчишин.
Переможці «Битви Стартапів» в 2021 році:
1 місце - Бачинська Яна. Виробництво та просування дизайнерських сумок, аксесуарів та одягу ручної роботи «BAYA BAGS» (200 тис. грн);
2 місце - Дячок Артем. ТМ «Трава». Вирощування органічної та безпечної мікрозелені. (125 тис. грн);
3 місце - Кутасевич Оксана. ТМ «Мармарос», виробництво фруктово-ягідних живих варень (75 тис. грн).

 

 *Старта́п (англ. startup), стартап-компанія — нещодавно створена компанія (можливо, ще не зареєстрована офіційно, але планує стати офіційною), що будує свій бізнес на основі інновацій або інноваційних технологій, не вийшла на ринок або почала на нього виходити і що володіє обмеженими ресурсами.