Приємно щоразу отримувати листи від наших читачів, які завжди діляться і своїми радощами, і своїми проблемами. Звісно ж, особливо хотілося б, аби редакційна пошта «Подільських вістей» рясніла листами із позитивними думками людей, проте нинішнє непросте життя диктує свої умови. Так, нещодавно надійшов лист від читача із села Божиківці, що на Деражнянщині, Віктора Тимчука, який розповів про життя громади та її здобутки.

Читач, зокрема, розповів, що для громади сіл Божиківці, Іванківці та Зяньківці минулий рік виявився досить вдалим, як і попередні. «У нас відремонтовано дорогу, адже вона була в досить жахливому стані. До речі, збудували її ще на початку 60-х років, — пише пан Віктор. — Через ігнорування цієї проблеми місцевою владою, ми були вимушені звертатися ще в 2016 році до Кабінету Міністрів, Хмельницької облдержадміністрації, службу місцевих доріг, а також районної адміністрації. Та у відповідь приходили лише одні відписки. То про який ремонт могла йти мова. Все одно нам поталанило. В свій час у Деражні головою РДА було призначено хмельничанина Андрія Зелінського, а заступником — Зоряну Попадіну. Наша ініціативна група наступного дня після призначення попросилася на прийом з наболілим питанням. Відрадно, що Андрій Леонідович уважно вислухав, запропонував зустрітися на даному участку дороги, куди були запрошені обласна Служба доріг місцевого значення на чолі тодішнього голови С. Матуса. Дорога потребувала термінового ремонту.
 В 2018 році організували ямковий ремонт, аби хоч якось можна було доїхати до Деражні. А вже наступного року ТОВ «Союз Транс» зробило
4 кілометри добротної дороги. Але з закінченням повноважень тодішнього президента П. Порошенка, А. Зелінський перейшов на іншу роботу, тож залишилося не відремонтованим 1,9 кілометра дороги.
Далі ініціативна група звернулася до в. о. голови РДА Зоряни Попадіної, яка завірила, що започаткована ними справа буде завершена вже наступного 2020 року. Так і сталося, ремонт завершено».
Підсумовуючи свою розповідь, Віктор Тимчук пригадав гасло ще з радянських часів: «Кадри вирішують все».
Він також зазначив, що вже цього року завершено ремонт ділянки дороги Новосілка — Зяньківці.
«Хочу подякувати таким керівникам, як А. Зелінський та З. Попадіна, які дійсно — люди слова, були вимогливими до себе і вимагали цього від інших, — наголосив Віктор Тимчук і додав: Спасибі вам за започатковану досить важливу справу для людей. Щиро зичу нових звершень».