Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 686

У с. Ставниця (Меджибізька громада) для потреб захисників України місцевий приватний підприємець Андрій Нетяга організував та відкрив швейний цех .

За словами Андрія Петровича, вдалося знайти чотирнадцять швейних машинок. До пошиву долучилися жительки населених пунктів Меджибізької громади.
Швейний цех шитиме те чого не вистачає хлопцям з територіальної оборони та військовим на передовій. Розпочинатимуть із бронежилетів, а потім відшиватимуть військову форму.
«Ми вже розробили креслення та розкроїли моделі. Кожен, хто як може, так і допомагає, – кажуть дівчата, - тяжко проходить цей період. Коли є робота, ще й корисна, то легше на душі».
Настоятель Свято-Миколаївської замкової церкви отець Петро освятив та благословив на добру справу усіх присутніх.
На відкритті цеху селищний голова Олександр Ткач зауважив: «Наші збройні сили, наша місцева оборона потребує таких засобів захисту. Дякуємо вам, майстрині, що підставляєте своє ніжне плече у такий важкий час. Окрема подяка Андрію Петровичу, за його ідею, за його оптимізм та наснагу. Це наша народна війна - всі як один і один як всі, і тільки так ми переможемо».