Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 579

«Подільські вісті» — єдина з обласних газет, яка активно й оперативно висвітлює події на фронті, волонтерський рух, роль влади в зміцненні оборони, публікує глибокі аналітичні спецпропагандистські розвідки про походження московської орди, одіозні фігури кремля, варварську роль расєйської церкви в геноциді, який творить путінська погань.

Редакція газети сповна виконує свої обов’язки перед читачами, вчасно забезпечуючи вихід часопису щочетверга, проплачує пошті, саме за вчасну й адресну доставку, майже 30 гривень із кожної сотні за передплату видання. Проте постійно спостерігаємо факти ігнорування виконання договору Хмельницькою дирекцією УДППЗ «Укрпошта» на чолі з М. Громовим. Газети не доставляються адресатам або надходять із великим запізненням. Під час війни журналісти розцінюють це як мародерство (грабіж цивільного населення під час війни) і чистої води саботаж (навмисний зрив роботи, прихована протидія тощо).
Саме через непрофесійність керівника М. Громова наші читачі позбавляються права на актуальну й оперативну інформацію, особливо в період війни, коли газета виконує функцію патріотичної спецпропаганди і контрпропаганди кремлівським ЗМІ.
Коли йде війна на виживання України і її народу, зумисно (це наше глибоке переконання) нехтується конституційне право кожного громадянина на отримання інформації. Тож маємо намір звернутися у відповідні компетентні органи з вимогою оцінити дії М. Громова як ворожі та такі, що тягнуть за собою серйозні наслідки.
А ось свіжі факти недбальства:
— Ніна Іванівна Томаля, с. Іванківці, Ярмолинеччина: «Сімейку» роздали і кажуть — це вам замість «ПВ».
— Віра Данилівна Когут, с. Волиця-Польова, вул. Першотравнева, 23: «Не отримала кілька номерів «ПВ».
— Михайло Михайлович Висоцький, с. Кошелівка, Красилівщина: «Доставляють із запізненням на тиждень кожен номер «ПВ».
— Марія Антонівна Гуменюк, с. Ташки, Славутчина: «Отримала всього два номери «ПВ» за лютий-березень». Зі слів жінки, якась листоноша Іра із Шепетівки нагрубила старенькій жінці, мовляв, бабо, зараз війна. Не до газети. «А я ж хочу знати, — каже Марія Гуменюк, — як наші солдати воюють, як люди їм допомагають».
— Петро Михайлович Козак, с. Олешин, вул. Черемушки, 18, Хмельницький район: «Доставляють ось уже третій місяць кожен номер «ПВ» із запізненням на п’ять днів».
— Отримали також кілька дзвінків і з с. Грим’ячка, Віньковеччина: «В суботу, 26 березня, привезли газети, платіжки на газ, які поскидали в приміщенні колишньої пошти. Пенсії, хто самотужки дістався, — забрав особисто, а хто ні — передавали будь-ким».