Нещодавно до Хмельницького прибув черговий вантаж підтримки від закордонних друзів. Зокрема Литовський Лондонський клуб подарував реанімобіль «Мерседес», який буде служити діткам громади, а також тим, які приїхали до обласного центру.

 Як зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, це вже четвертий медичний «бандерореанімобіль» для наших медичних закладів.
«До цього ми отримали два реанімобілі для міської лікарні — один від міста-побратима Чеханова, інший придбали. Ще один реанімобіль подарували німецькі друзі та місцеві меценати військовому шпиталю, — розповів Олександр Сергійович. — Це техніка хорошого класу, що слугуватиме для лікування, в тому числі й при пораненнях, перевезення хворих між містами».
Разом із реанімобілем прибув і гуманітарний вантаж, а це медикаменти, дитяче харчування, засоби гігієни та ін. Крім того, на потреби міста передали й портативні автоматичні дефібрилятори.
Очільник Хмельницької громади висловив подяку закордонним друзям, які підтримують наше місто і країну. «Разом переможемо!» — наголосив Олександр Симчишин.