Перед Великоднем у Меджибізькій територіальній громаді було оголошено акцію «Паска для українського захисника».

Працівники Меджибізької селищної ради, дитячих садочків, шкіл, будинків культури, школи мистецтв, бібліотек, спортивної школи,  КП «Добробут», Меджибізького центру надання соціальних послуг, старостатів, КНП «ЦПМСД Меджибізької селищної ради», ДІКЗ «Межибіж», Замкова церква, Ставницька церква, Западинецька церква та місцеві підприємці в особі Нетяги Тамари, ТОВ «Агро Форте», Меджибізька електромайстерня, СФГ «Криниченька» зібрали кошти та закупили 1500 пасочок, а небайдужі мешканці Меджибізької територіальної громади напекли ще 1500 - вдома самостійно.
Жителі Меджибізької територіальної громади передали не тільки спечені пасочки, а й цукерки, печиво, крашанки, ковбасу, картоплю, закрутки українським військовим на передову, адже хотіли подякувати нашим захисникам за можливість відзначити Великдень.
Найбільше відгукнулись жителі Митковецького старостату (с. Митківці, с. Волосівці, с. Ярославка) на чолі із старостою Антоніною Московчук.
До їстівних подарунків також, додали вітальні листівки, малюнки,  адже це допоможе хлопцям зрозуміти, що ми весь час з ними, що вони – наша родина та відчути підтримку.
Великодні смаколики, для бійців, збирали близько тижня. Сьогодні, перед відправкою на фронт пасхальне частування було освячене Отцем Петром у замковій церкві Святого Миколая, який і організував цю великодню акцію.
«Я хочу побажати у це велике християнське свято Воскресіння Христове, найперше нашим захисникам України, усім жителям, незалежно від того, на якій території вони перебувають – миру! У їхніх і наших душах. Ми віримо у те, що Господь, який воскрес з мертвих, переміг своїм воскресінням смерть. Він переможе і нашого ворога і дарує мир на нашу українську землю», – побажав Отець Петро.

«Це важливо для тих хлопців, які зараз перебувають на передовій, які несуть свою службу саме на тих вогневих позиціях. Захищають нашу землю від ворога. Ця акція показує, що весь український народ, вся Україна разом з тими хлопцями. Ці пасочки будуть невеличким містком між їхнім цивільним життям і тим, що вони сьогодні виконують ці завдання. Нехай це буде таке тепло, шматочок їхніх домівок», – зауважив селищний голова Олександр ТКАЧ.