Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів відшкодовує кошти за придбані генератори, акумулятори та інше обладнання для ведення ветеранського бізнесу.

“Наразі діє програма відшкодування 20 тисяч на купівлю товарів та обладнання для ведення ветеранського підприємництва. Через складну енергетичну ситуацію в країні, ветерани, їхні родини, а також сім’ї померлих захисників і захисниць можуть витратити кошти на придбання: генераторів, павербанків, батарей. Зазвичай ми відшкодовували купівлю товарів, які необхідні для виробництва чи допомагають розширити асортимент. Проте зараз необхідно забезпечити енергонезалежність для нормальної роботи підприємців”, — каже виконавча директорка Українського ветеранського фонду, Наталія Калмикова.
Програмою “20 тисяч” від УВФ можуть скористатися дружини/чоловіки ветеранів і ветеранок, їхні батьки, діти, а також сім’ї померлих захисників і захисниць. Головна умова — мати ФОП. Ознайомитись з переліком інших документів: https://veteranfund.com.ua/projects/20000-2/
“Відшкодуванням уже скористалися 50 ветеранів та їхніх родин. Зможемо закрити потреби для ще 450 підприємців. Тому очікуємо на заявки. Програма діятиме до завершення воєнного стану”, — каже Наталія Калмикова.
Як працює програма?
Ви можете придбати генератор, акумулятор чи будь-яке інше обладнання, пов’язане з ведення бізнесу, зберігаєте й скануєте чек про купівлю, додаєте його разом із пакетом документів до УВФ. Через 10 днів, після схвалення заявки, отримуєте відшкодування на картку, але не більше, ніж 20 тисяч гривень.