Минає секунда, хвилина, і ми вкотре перегортаємо ще одну сторінку епохи.  Ця мить іменується настанням нового року. Кожен із нас сподівається, що саме цей часовий перехід обов’язково  змінить його планиду на краще. А, як відомо, саме  у  вірі і криється велике таїнство та філософія людського поступу.
Подільськовістяни і Ви, вельмишановні читачі, аж ніяк не виняток у цьому одвічному процесі. А якщо відверто, то подоляни, які є чи стануть нашими читачами, це не просто аудиторія, а насамперед інвестори, які підтримують газету, відриваючи таку дорогу нині копійку від сімейного бюджету, щоб бути з нами. Через це ми відчуваємо, яку відповідальність беремо на себе. Однак із досвіду, даруйте, газетних аксакалів (нам незабаром 100 років!) — ми обов’язково виправдаємо Ваші  сподівання. Журналісти й надалі не знатимуть компромісу із суддями та прокурорами-хабарниками, бюрократами-чинодралами, керівниками-горехватами, правоохоронцями-хапугами, педагогами-черствяками тощо. У цьому якраз і полягає секрет еліксиру нашого творчого довголіття. Ми ж залишаємося для Вас, наші справедливі, суворі, але доброзичливі критики, відкритими та незрадливими.  І лише у відвертому, щирому діалозі — подальша доля  спільного дитинчати — “Подільських вістей”. І за це Вам, вельмишановні читачі, наш доземний уклін і журналістська безмежна вдячність.
Тож зичимо, щоб у домівці кожного з Вас назавжди оселилися міцне здоров’я, мир, злагода, добро, заможність, удача, радість, комфорт душі, — усе те, що йменується двома словами, — людське щастя.