Заступник начальника відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Хмельницькій області підполковник податкової міліції Андрій Палилюлько врятував молодого чоловіка.

Рано-вранці, коли податківець їхав на роботу до Хмельницького з Кам’янця-Подільського, на Новопланівському мосту він побачив хлопця, який, перелізши через перила, мав намір стрибнути з багатометрової висоти. Кілька хвилин часу для його врятування додало те, що перед тим, як накласти на себе руки, він вирішив прочитати молитву. Цього вистачило, щоб в останній момент оперативник вхопив його за пояс і викликав поліцію.
Коли невдовзі на допомогу прибув поліцейський наряд, правоохоронці одягнули на самогубця кайданки, щоб той не вислизнув із рук. Після цього перетягнули через поручні. Потім 27-річного чоловіка доправили до місцевої лікарні на обстеження. Нині стан здоров’я потерпілого стабілізується.
Такий фінал у цій історії, яка могла закінчитись трагічно. Що стосується безпосереднього рятівника, то він не вбачає у своєму вчинку нічого героїчного, каже, що на його місці так повинен вчинити кожен і додає, що тоді, близько сьомої ранку, на мосту були перехожі. Проте спочатку довелося діяти одному, та головне, що врятовано найцінніше — життя молодої людини.