Чимало дунаївчан, кому довелося відвідувати територіальний сервісний центр № 6842 регіонального сервісного центру МВС у Хмельницькій області, який працює  в Дунаївцях на правах відділу, вражені тим, як чітко, так і хочеться сказати, по-військовому, злагоджено працює цей заклад. І лише ті, хто особисто знає його керівника — Віктора Романюка, не дивуються, а лише зауважують: «Інакше й бути не може!» 

Ще б пак, адже  підполковник  Віктор Олександрович, за плечима якого   кілька десятків років служби в міліції, не на словах, а на ділі знає, що таке закон і порядок. Недарма ж має в особистому заліку за багатолітню трудову звитягу чимало подяк і відомчих відзнак. Нещодавно до переліку заслужених нагород пана Романюка додалась і ще одна. Та ще й яка! За заслуги перед українським народом, за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики  в сфері надання адміністративних послуг, сумлінну працю, високий професіоналізм та з  нагоди Дня Конституції України  Віктора Олександровича нагороджено грамотою Верховної Ради України.  Заслужену нагороду вручив Віктору Романюку перший заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності ВР України, народний депутат Михайло Довбенко.
— Вірю, ця нагорода додасть вам, пане підполковнику, ще більшої енергії й наснаги у виконанні професійних обов’язків, — зазначив, вручаючи достойнику пам’ятну медаль Михайло Володимирович.
«Служу народу України!» — як завжди чіткою була відповідь  Віктора Романюка.