Нещодавно представники ПАТ «Подільський цемент» спільно з керівництвом міста і району, представниками обласної екологічної інспекції, а також вчителі та учні Гуменецького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія» та  Кам’янець-Подільської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6, студенти та викладачі кафедри екології  Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка висадили декоративні дерева — магнолії — на підтримку безстрокової Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру».

Нові алеї магнолій з’явилися у селі Гуменці навпроти ДНЗ «Дивограй» та на території ЗОШ І-ІІІ ступенів № 6 міста Кам’янця-Подільського.
Усього було висаджено 19 магнолій різних видів.
«Висаджуючи дерева, закликаємо всіх берегти довкілля і підтримувати цю акцію. Переконані, що цей подарунок від компанії стане доречним  естетичним елементом дизайну  в озелененні ділянок, а також чудовою цікавинкою для місцевих мешканців», — сказав Кевін МакКеон, голова правління ПАТ «Подільський цемент».
Акцію підтримали й інші заводи Групи CRH в Україні — ПрАТ «Миколаївцемент» і ТОВ «Цемент».
Група займає провідні позиції в Європі, а також має стабільні стратегічні позиції в регіонах з економіками, що розвиваються, наприклад у Азії та Південній Америці. CRH прагне вдосконалювати будівельну галузь, пропонуючи найкращі матеріали для будівництва та ремонтів інфраструктури, житлових та комерційних проектів.