На початку березня «Подільські вісті» повідомляли хмельничанам про розіграш призів серед листонош, який відбувся в редакції за участю партнерів газети — промисловців та представників Хмельницької дирекції «Укрпошта».

Чимало подарунків «розлетілося» по сільських відділеннях зв’язку, на знак вдячності від обласного видання, адже без допомоги листоноші друковане слово, пенсія не дістанеться до сільських жителів. Листи від людей щодня наповнюють поштову скриньку нашого часопису, вони містять запитання, поради, біль і рідше — радість. Листоноша — визначна ланка в інформаційній орбіті як між людьми, так і у спілкуванні ЗМІ з народом. Шкода, що держава не знаходить можливості належним чином оцінити їхній труд, а відтак все більше кваліфікованих працівників шукають кращої долі за кордоном. Тому «Подільські вісті» щоразу шукають можливості підтримати наших скромних наполегливих трудівниць. Донедавна залишався не врученим лише головний приз розіграшу для листонош. Сіноворушилку виробництва ТОВ «Красилівмаш» привезла вантажна машина під поріг будинку переможниці розіграшу Наталії Мельник, листоноші сільського відділення зв’язку у Стуфчинцях. Вручаючи приз, директор підприємства «Красилівмаш» Анатолій Чайчук подякував Наталії Миколаївні за працю, а в її особі і всім працівникам Укрпошти на селі за відданість професії, за служіння простим людям. Редактор газети Петро Лічман наголосив, що «Подільські вісті» й надалі будуть вдячні своїм партнерам-поштовикам, котрим не байдужа доля обласного видання. А від профкому працівників зв’язку Наталії Мельник вручила квіти начальник поштамту Тетяна Цибульська.
Сіноворушилка стане у нагоді на господі Мельників у Стуфчинцях, бо мотоблок під тракторець чоловік Наталії Миколаївни вже переобладнав.