Понад 700 кілометрів проїхали жительки Київської області Світлана Зварич і Ніна Коваленко напередодні Великодня, щоб спекти святкові паски в зоні операції об'єднаних сил (ООС) на сході України. 

«Ми привезли з собою піч, 120 кг борошна, більше 700 яєць, 60 літрів молока — усе, що потрібно для випікання пасок та святкового кошику, - розповідає 69-річна жителька села Гвоздів Київської області Світлана Зварич. - А ще додали три головних інгредієнти паски за моїм особистим рецептом - душу, любов і надію на краще. Ми намагалися передати хлопцям частинку душевного тепла від рідних, нагадати, що їх люблять та чекають. І побажати, щоб наступний Великдень вони зустрічали вдома, щоб війна закінчилася і більше ніколи не приходила в Україну».

600 пасок за допомогою волонтерів розвезли українські господині військовим у Пески, Водяне, Опитне, Авдіївку, Верхньоторецьке, Новгородське, Торецьк, Майорск та Світлодарську дугу. У відео потрапили і душевні кадри з бійцями 20 мотопіхотного батальйону, що увійшов у 93 бригаду Холодний Яр.