Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4911

Напередодні Дня Конституції України, Хмельницька АЕС безплатно передала квартири працівникам, що потребували покращення житлових умов.

Однокімнатні квартири Хмельницька АЕС придбала на вторинному ринку у своїх працівників, які отримали безвідсоткову позику від підприємства.
Спільне рішення щодо розподілу житла було прийняте наприкінці травня адміністрацією та профспілковим комітетом Хмельницької АЕС. Кандидати багато років перебували на квартирному обліку підприємства та були першими у списку на одержання житла. Серед них представники цеху дезактивації та переробки радіоактивних відходів, загону воєнізованої відомчої охорони, енергоремонтного підрозділу, цеху господарського забезпечення та хімічного цеху. П’ятеро нових власників обрано із загальної черги, а один перебував у першочерговому списку на отримання житла.
Щасливі власники однокімнатних квартир зазначають, що такий подарунок став для них справжньою несподіванкою. За словами дезактиваторниці ЦДПРВ Раїси Шкамбарної, рідні до останнього не знали про таку подію, зважилася поділитися з ними, лише коли дізналася адресу нової квартири.
Як зазначив заступник генерального директора з персоналу Богдан Шмигельський, таку позитивну практику передачі житла Хмельницька АЕС планує продовжувати і надалі, для цього розроблено та впроваджено  відповідний фінансовий механізм.