Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3537

 

Вісім родин в обласному центрі отримали довгоочікуване житло

У міській раді сьогодні відбулася приємна подія, міський голова Олександр Симчишин вручав ключі від квартир. Житло отримали двоє учасників російсько-української війни та п’ятеро працівників комунальних підприємств: машиніст автогрейдера і дорожній робітник комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, а також двірник, столяр та маляр управляючих муніципальних компаній «Південно-Західна» і «Центральна». Ще одному працівнику – слюсарю КП «Хмельницьктеплокомуненерго» надано службове житло.

«Ми маємо приємну нагоду для зустрічі. Це перша така подія в цьому році, але потроху такі заходи стають звичними і це добре. З 2016 року відшуковуємо можливості для підтримки наших воїнів російсько-української війни. Тих, які воювали і воюють зараз та дають нам усім можливість працювати під мирним небом, будувати комфортне й успішне місто і, дасть Бог, й успішну Україну. Зрозуміло, що поза увагою  не залишаємо працівників наших комунальних підприємств і бюджетних установ, бо кожен з них є частиною нашої великої команди, яка щодня змінює Хмельницький, надає його жителям якісну послугу (комунальну, житлову, освітянську, медичну тощо). Тому всіх цих людей, які працюють на громаду, і працюють без вихідних, дуже часто вночі, у новорічно-різдвяні свята, стараємося максимально підтримати і допомогти їм» - зазначив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Крім того, він сказав, що для кожного працівника можливість отримати власне житло від міської громади підвищує престижність роботи у комунальних службах міста.

«Упродовж п’яти років 182 родини хмельничан саме робітничих спеціальностей поліпшили свої житлові умови. Від здатності цих людей працювати, викладатися щоразу на  100 відсотків, залежить наш загальний результат. Понад 180 квартир отримали учасники російсько-української війни, і це найвищий показник, сьогодні в Україні» - додав міський голова.