Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 476

Подача заяв почалася, а ти ще не визначився, куди вступати?  Запрошуємо отримати вищу освіту в Національній академії Держприкордонслужби України!

Запрошуємо на навчання!

Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького – це сучасний провідний вищий військовий навчальний заклад, який здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців, справжніх патріотів Батьківщини, з високим рівнем професійної компетенції. Академія пропонує не лише найвищі стандарти освіти, а й унікальні можливості для розвитку особистості кожному здобувачу освіти.

Зазначимо, що відповідно до ліцензії Міністерства освіти та науки України та Правил прийому, в Національній академії здійснюється набір на навчання за схемою підготовки «студент» для здобуття ступеня освіти «бакалавр» та «магістр» за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальностями 035 Філологія та 081 Право.

Нагадуємо, що для абітурієнтів, які бажають навчатися за схемою підготовки «студент» та вступають на навчання за результатами НМТ, ЗНО за 2019-2021 роки – подання заяв триватиме до 23 серпня. Прийом документів для осіб, які вступають на основі індивідуальної усної співбесіди – завершиться о 18:00  08 серпня.

Аби детальніше дізнатись про спеціальності та вступ – переходь за посиланням https://nadpsu.edu.ua/abituriyentu/pidgotovka-studentiv/.

Якщо залишилися питання телефонуй: (097)251 51 14 Приймальна комісія.