Здобувачі освіти Шепетівського професійного ліцею, аби допомогти українським Захисникам якнайшвидше здолати російського ворога та наблизитися до перемоги, пошили дощовики. Вони захистять Воїнів від дощів та вітру в окопах та на полі бою.

    – Два дні поспіль учні І курсу з професії «Швачка. Кравець» під керівництвом майстра виробничого навчання Муравйової Раїси Петрівни шили тактичні дощовики для наших Захисників. Зробила внесок в перемогу і випускниця нашого ліцею Білецька Валерія. Також до допомоги ЗСУ долучилась Юлія Леонідівна, наша нова працівниця, – зазначили у Шепетівському професійному ліцеї.
Загальними зусиллями було виготовлено 45 військових дощовиків з капюшоном. Багатофункціональний виріб може слугувати волого-вітрозахисною накидкою від негоди, тентом або наметом, як тимчасове укриття від сонця та дощу або покривалом на землю, а також м’якою подушкою під голову.
    – Нашим відважним Воїнам має бути тепло! Ви уявіть, наскільки важко їм спати в тих сирих окопах, коли надворі дощ і негода. Як захиститися від пронизливого вітру. Ми впевнені, що згуртувавшись, зможемо перемогти ворога! Дякуємо всім, хто долучився та зробив свій внесок в перемогу! – додали у ліцеї.