Нещодавно освітяни мали можливість поділитись досвідом роботи на науково-практичному семінарі «Компетентнісний вимір шкільної освіти в умовах Нової української школи».

Консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» ДМР Дармограй Наталія Олександрівна розповіла про професійний розвиток педагога у контексті НУШ на прикладі діяльності ЦПРПП. Вчитель-методист Дунаєвецького ліцею №3 Ковальчук Алла Володимирівна ділилась напрацюваннями з організації ранкових зустрічей з молодшими школярами у НУШ. Старший вчитель Дунаєвецького ліцею №3 Стиран Наталія Миколаївна представила досвід формування ключових компетентностей молодших школярів у НУШ.
Даний захід відбувся у кабінеті НУШ Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії. З вітальним словом звернулася до учасників семінару директорка Департаменту освіти, науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Д.І.Басюк; ректор Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії І.М.Шоробура. У семінарі взяли участь науково-педагогічні працівників кафедр: педагогіки, суспільних дисциплін, образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва та технологій, української мови і літератури, іноземних мов, педагоги-практики, а також здобувачі освіти ХГПА.
У ході семінару учасники виготовили ангелики-обереги, заряджені енергією добра, позитивними емоціями, для тих, хто боронить нашу державу, дає нам змогу працювати та виховувати молоде покоління, для наших воїнів ЗСУ.
Щиро дякуємо організаторам за запрошення і можливість взяти участь, поділитись напрацюваннями та черпнути цікавих ідей для роботи у дієвому та практичному семінарі Сподіваємось на подальшу співпрацю!
Працюємо на освітній фронт!