Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 333

Відомо, що все в житті починається з наміру. А вже далі справа за організацією, розподілом обов’язків й, звісно ж, збором і закупівлею необхідних речей, продуктів тощо. І цей механізм – своєрідний ланцюжок підтримки – в Деражнянському центрі професійної освіти вивчили досконало, особливо в час повномасштабного вторгнення орків на нашу землю.

«Життя доводить, що волонтерський рух для молоді є невичерпним джерелом можливості вчитися та сприяти розвитку солідарності, відповідальності, милосердя, толерантності, – розповідають у навчальному закладі. – Тож саме під цим гаслом учнівське самоврядування Деражнянського центру професійної освіти за підтримки директора, викладацької та батьківської громади зібрали кошти, консервацію, солодощі, кондитерську випічку, каву, чай, теплі речі, а також засоби особистої гігієни».
До речі, ця благодійна допомога була передана у «Відокремлений підрозділ – філію громадської організації «Захист – об’єднання волонтерів» міста Деражні Мирославі Дидовій та в подальшому буде відправлена на Харківський напрямок.
Що й казати, таки разом – сильніші! Цей безперечний факт неодноразово підтверджують своєю діяльністю колектив Центру на чолі з Віталієм Дащенком, учні та батьки. Бо саме в єдності здобудемо таку бажану Перемогу!