Академія української преси (АУП) оголошує Всеукраїнський конкурс на кращу вправу з інтеграції медіаграмотності для учнів 9-10 класів у 2023/24 навчальному році в рамках усіх освітніх галузей, позаурочної та позашкільної діяльності.

Вісім переможців/переможниць конкурсу отримають дипломи І-го ступеня та авторський гонорар за розробку вправ еквівалентний 130$. Податкові збори, що утримуються з суми: ЄСВ (22%) – 23,44$; ПДФО (18%) – 19,18$; військовий збір (1,5%) – 1,60$ (фактична сума за договором ЦПХ – 85,78$).
Конкурс триває з 13 лютого до 29 березня 2023 року.
Результати будуть оголошені до 15 квітня 2023 року на сайті АУП, сторінці у Facebook та надіслані електронною поштою усім учасникам/учасницям конкурсу.
 Для участі у конкурсі необхідно завантажити на ваш комп’ютер та заповнити цю  форму. До вказаного дедлайну заповнену форму необхідно надіслати організаторам шляхом заповнення гугл-анкети: https://forms.gle/MJw3yJoXYSjFf2kT9
Кожен/кожна  учасник/учасниця  може надіслати не більше 3 матеріалів.
 Усі плани-конспекти вправ, що подані на конкурс та відповідають його вимогам, будуть розміщені на тулбоксі з уроками та вправами за посиланням: https://toolbox.medialiteracy.org.ua/, а їх автори отримають сертифікати від МОН України та Академії української преси.
Контактна особа: Юлія Рицик, асистентка проєктів Академії української преси, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., 067-372–27–33
Конкурс реалізується спільно з Головним управлінням загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України за підтримки Медійної програми в Україні, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) і виконується міжнародною організацією Internews.