Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 362

Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут та ГО “Кластер підприємців-внутрішньо переміщених осіб” запрошує на безплатні курси перекваліфікації!

Проєкт “Хмельницький: Кооперація & Навчання & Інтеграція” реалізується Хмельницьким кооперативним торговельно-економічним інститутом в партнерстві з ГО “Кластер підприємців-ВПО” за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE, США) з лютого до червня 2023 року.
Проєкт має за мету: допомогти малому і середньому бізнесу в перезавантаженні та збільшенні власного інтелектуального капіталу; надати додаткові можливості для мешканців Хмельницької області та вимушених переселенців щодо отримання ними навичок за 3-ма сучасними професіями (логіст, маркетолог, проєктний менеджер), що сприятиме економічній активності регіону; розвивати локальний бізнес шляхом впровадження інноваційних ідей через створення власних стартапів або розробку заявок для отримання грантів.
Що отримає кожен від участі в проєкті?
Місцеві мешканці (м. Хмельницький та область), ВПО, безробітні - безплатно опанують сучасну потрібну професію. Після закінченню навчання, випускники курсів  отримають практичні навички, а найуспішніші —  направлення на співбесіду з можливим працевлаштуванням на підприємствах-партнерах.
Підприємці (місцеві та вимушено релоковані з району військових дій) - отримають якісно підготовлені трудові ресурси за фахом “Логістика”, “Трейд-маркетинг”, “Проєктний менеджмент”.
Для кожного, хто бажає розпочати власну справу або її розширити - мають можливість підвищити кваліфікацію щодо створення власних підприємств та розробити заявку для подання на грант.
Реєстрація на навчання: https://forms.gle/RHN4TcuyBrWZ8sdw8
Крайній термін: до 23.00 12.03.2023 року
Курси для містян - відбуватимуться офлайн за адресою: м.Хмельницький, вул. Кам’янецька, 3, ХКТЕІ; для мешканців області - онлайн
Телефон для довідок:
+38(066) 214 17 67; +38(067) 977 62 58 (пишіть Telegram, Viber)