Цьогоріч одинадцять юних науковців нашої громади, переможців ІІ (обласного) етапу конкурсу, представляли нашу область на Всеукраїнському рівні. Вісім із них стали переможцями та призерами ІІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук.

Бриндак Нікіта, учень Хмельницької гімназії №1 імені Володимира Красицького, посів І місце в секції «Кібербезпека».
Треті місця у відповідних секціях вибороли:
— Єрмолаєва Кіра, Хмельницька гімназія №1 імені Володимира Красицького (секція «Археологія»);
— Станецька Олександра, Хмельницька гімназія №1 імені Володимира Красицького (секція «Системи та технології штучного інтелекту»);
— Загородний Олександр, Хмельницька гімназія №1 імені Володимира Красицького (секція «Прикладна математика»);
— Почекаліна Валерія, гімназія №2 м. Хмельницького (секція «Зарубіжна література»);
— Андрощук Богдана, Хмельницький ліцей №17 (секція «Екологічно безпечні технології та ресурсозбереження»);
— Мартинюк Олексій, Хмельницький колегіум імені Володимира Козубняка (секція «Навчальні, ігрові програми та віртуальна реальність»);
— Скрипник Софія, Хмельницький навчально-виховний комплекс №4 (секція «Екологія»).
Ще один учасник, Харжевський Антон, отримав сертифікат, що дає право автоматичного зарахування на пре-інкубаційну програму Ukrainian Future Startup School Beginner – бізнес-інкубатор Малої академії наук України. Такими сертифікатами нагороджували авторів робіт, ідеї яких конкурсна комісія бізнес-інкубатора визнала найбільш перспективними з точки зору комерціалізації.
Конкурс став для манівців не тільки перевіркою сил і здобутком нових знань, але й конкретним досвідом та мотивацією для подальшого вдосконалення.
Пишаємося нашими учнями, які достойно представили громаду на Всеукраїнському рівні. Це чудовий успіх та визнання їхнього таланту та працьовитості.
Звичайно ж отримані результати є спільною працею не тільки учнів, але і їхніх наукових керівників: Віркун В.О., Фелонюк В.В., Лисенко С.М., Новченкова К.Д., Федченко Т.Ф., Стукалова І.В., Матощук Т.Б. Вчителі-наставники підтримують і надихають своїх підопічних, ділячись з ними своїми знаннями та досвідом.
Бажаємо учня і їхнім наставникам подальших творчих успіхів і здобутків, натхнення і перемог у майбутньому!