Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 320

«Зізнаюся – іноді після новин і у мене можуть опускатися руки. Але потім дивлюся на нашу молодь, на дітей – і знову беруться сили далі на боротьбу. Сьогодні вранці ми були шоковані новиною про підрив Каховської ГЕС, а вже за кілька годин разом із військовими вручали золоті та срібні медалі випускникам-відмінникам нашої громади.

188 золотих і 41 срібна медалі! Більше двох сотень молодих людей, які 11 років йшли до цієї мети, старанно вчилися, інвестували свій час і зусилля у власне майбутнє! Маємо право зневіритися? Ні.
Ця молодь – майбутнє. Мусимо вибороти для них перемогу, а далі вони самі побудують успішну країну. Їх не треба буде вчити, як це робити – це кардинально нове покоління, що росте, вчить, реалізовується у екстремальних умовах.
Привітали також призерів Всеукраїнських олімпіад і їх педагогів. Їм не завадили ні дистанційне навчання, ні повітряні тривоги показати найкращі результати! Від нас за це – сертифікати від 2000 до 5000 грн. А також подарунки для їхніх вчителів і наставників.
Усім випускникам громади, які складуть мультипредметний тест на 600 балів, буде від нас додаткова мотивація – премія 10 тис. грн. Успіхів!
Тримаймо стрій!», - розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі фейсбук.