Таку  назву має освітньо-мотиваційна програма для школярів, започаткована депутатом обласної ради  Вячеславом Антонюком на своєму виборчому окрузі у мікрорайоні Лезневе,  що в обласному центрі.

 Ідея програми — зацікавити, спонукати якомога більшу кількість учнів до глибокого вивчення шкільних предметів, перемог на олімпіадах та конкурсах. А це допоможе їм у життєвому самовизначенні, переконає, що успіх та самоствердження здобуваються постійною копіткою працею, переконаний депутат.
  Про умови місцевій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів
№ 13 імені М. К. Чекмана Вячеслав Вікторович оголосив торік на урочистостях з нагоди Дня міста Хмельницького. А згодом у школі розмістили оголошення про те, що за призові місця на учнівських олімпіадах та конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук на міському та всеукраїнському етапах школярі отримають відповідні грошові винагороди, а за перемогу в обласному етапі подарунком буде планшет! Дехто читав і не вірив: мало що обіцяють... А дехто — сумлінно трудився.
 Приємний сюрприз очікував не лише працелюбів-переможців, а й їхніх педагогів-наставників на урочистій лінійці до Дня соборності України.
 Вячеслав Антонюк привітав колектив школи  з великим державним святом та відзначив почесними грамотами і цінними винагородами тих учителів та учнів, хто гарно попрацював на результат. І серед них шестикласницю Вікторію Устинчук та дев’ятикласницю Анну Дацюк, які вибороли треті місця  у міському етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, та їхнього педагога-наставницю Галину Козловську. На міському етапі олімпіади з біології Анна Дацюк під керівництвом вчителя Любові Казмірчук здобула друге місце, а десятикласник  Владислав Газда посів друге місце на міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН у секції «Педагогіка» під керівництвом Олени Подолинної. Тож вони теж отримали подарунки, заохочення від депутата.
 «Безперечно, таке заохочення мотивує, зацікавлює більше працювати і дітей, і педагогів, — каже шкільний психолог Олена Подолинна. — Приємно, коли ти працюєш над собою, самовдосконалюєшся та ще й за це маєш винагороду». А Владислав Газда, який за депутатську премію придбав собі омріяного хорошого годинника, додає: «Оскільки програма діятиме і наступного року, то, гадаю, наша школа виборе ще більше призових місць».