На престижному фестивалі короткометражних фільмів «Кіномедіа», який щороку організовує Незалежна асоціація телерадіомовників під гаслом «Роздягни медіа в кіно!», блискучі перемоги здобули студенти Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

– Із 36 конкурсних  фільмів  журі  відібрало лише 15 щасливців для виборювання  гран-прі конкурсу – премію  десять тисяч гривень. А на переможців у чотирьох основних номінаціях («Анімаційне кіно», «Експериментальне кіно», «Художнє (ігрове) кіно» та «Документальне кіно») чекали  сертифікати на п’ять тисяч гривень, – розповідає завідувач кафедри журналістики університету професор Олександр Волковинський. – Наші студенти-режисери проявили яскравий творчий підхід до висвітлення небезпеки та ризиків, пов’язаних з використанням соціальних мереж. Відтак Гран-прі фестивалю виборов анімаційний фільм  «InfSide»  магістрантки  вишу  Тетяни Ясінчук.
Фільм  «Гра вдвох»   креативних режисерів Діани Грушанської,  Юлії Бараболі й Максима Тимінського, що змальовує цікаву історію молодого хлопця, який потрапляє у «фейсбучний» світ, переміг у номінації «Документальне кіно».
У   номінації “Анімаційне кіно” відзначено стрічки першокурсниці Аліни Туришин “Вхід у систему” та “Один”. Фільми “Вони шпигують за тобою” (режисери-третьокурсники Вікторія Саричева, Ольга Банах) та   “Sensation” (авторства четвертокурсників Василя  Аровича і Юлії Боднар) відзначені  у номінації «Художнє (ігрове) кіно»,
   А кіноробота «Be smart»  Іванни Шептицької, випускниці нашого факультету, здобула перемогу в  спеціальному конкурсі анімаційних фільмів на тему «Медіаграмотність».