Відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів спеціалістам і магістрам, випускникам Хмельницького університету управління і права.

У святкуванні взяли участь професорсько-викладацький склад вишу, керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники судових та правоохоронних органів, банків, підприємств, установ, духовенства, батьки студентів.
Радісно схвильованих випускників у традиційних мантіях і шапочках-конфедератках урочисто привітав ректор університету, доктор юридичних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України Олег Омельчук: «Друзі, ви здобули не лише професію, а й знання і вміння, особисті якості та орієнтири, що допоможуть  вам реалізувати у майбутньому плани, які ставили перед собою, вступаючи до університету. Тільки знання допоможуть кожному з вас подолати життєві та професійні шляхи. Університет, альма-матер, з радістю прийме кожного з вас, коли вам потрібна буде підтримка, консультація, порада. Успіхів і реалізації планів!»
Ректор нагадав, що днями відбулася зустріч випускників першого випуску вишу, які отримали дипломи 20 років тому. Нині це шановані професіонали, які творять історію краю, держави. Олег Омельчук подякував керівництву обласної ради, облдержадміністрації за постійну підтримку у підготовці фахівців. Адже значна частина нинішніх випускників навчалася за кошти обласного бюджету. Це справді чудова можливість молодим, талановитим здобути якісну вищу освіту. Подякував і керівникам установ, підприємств, де студентам, випускникам надано можливість проходити навчальну і виробничу практику. Здобуті практичні навички, знання вони реалізовують і в юридичній клініці та студентському бізнес-центрі — структурних підрозділах ХУУПу.  Олег Миколайович запросив випускників продовжити освіту в магістратурі, аспірантурі вишу, займатися науковою роботою. До речі, у поточному році збільшено ліцензований обсяг набору у магістратуру. Також відкрито напрямки аспірантури зі спеціальностей: економіка, фінанси, право, державне управління та адміністрування. До послуг випускників і докторантура зі спеціальності публічне управління та адміністрування, а також спеціалізована вчена рада із захисту кандидатських дисертацій.
Керівник подякував за активність, сумлінність студентам, які гідно представили університет на всеукраїнських олімпіадах, семінарах та конкурсах із загальноосвітніх та фахових дисциплін, у міжнародних правничих конкурсах.
«Зі 178 цьогорічних випускників закладу 42 отримують дипломи з відзнакою, — підкреслила у вітальному слові заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко. — Це красномовне підтвердження якісної освіти, яку отримують студенти».
Колишній випускник, а нині декан юридичного факультету, кандидат юридичних наук Сергій Крушинський наголосив, що саме тепер для студентів, молодих науковців правничого та управлінського напрямків відкриваються нові можливості завдяки інформаційним технологіям, багатьом міжнародним грантам та проектам, дистанційній освіті. Побажав молодшим колегам успішно застосовувати набуті знання у будівництві української правової держави.
Керівництво університету, почесні гості з найкращими настановами та побажаннями вручили дипломи магістрам і спеціалістам денної та заочної форми навчання юридичного факультету і факультету управління та економіки.
Від вдячних батьків Світлана Лоза, а від випускників — Філіп Гаврилюк вклонилися мудрим і людяним професорам та викладачам за безцінні знання, добрий життєвий приклад. А протоієрей УПЦ Петро Задвірний закликав Боже благословення для випускників на усіх життєвих дорогах.
У рамках свята ще й нагородили дипломами найуспішніших студентів за результатами «Рейтингу навчальної діяльності здобувачів вищої освіти».
 Музичні вітання, квіти шани випускникам, улюбленим викладачам підсумувало урочисте виконання гімну університету. У добру путь, щаслива зміно!