Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 1255

Для досягнення кращих результатів у навчальному процесі у Судилківській ОТГ мотивують матеріальним заохоченням і вчителів, і школяриків.

«Педагогічні працівники наших шкіл та дитсадочків отримують за рішенням сесії сільської ради двадцять відсотків доплати за престижність, — розповідає заступник сільського голови з питань освіти і культури Валентина Мазур. — Крім того, з ініціативи наших місцевих депутатів у березні цьогоріч запроваджено премії працівникам освіти «За особливі досягнення в галузі освіти».
 Чотири такі премії у розмірі одного посадового окладу присуджуються творчим, успішним, активним освітянам, які працюють на перспективу, у таких номінаціях: «Керівник, заступник керівника закладу освіти», «Учитель», «Завідувач (вихователь) ДНЗ», «Обслуговуючий персонал закладу освіти». Цьогоріч премії та сертифікати лауреатів урочисто вручили до Дня працівників освіти Світлані Сіворакшиній — вчителю фізики та Нілі Крисіній — заступнику директора з навчально-виховної роботи Судилківської школи, Галині Дячук — директору Травлинської школи, та Алісі Кравчук — завідувачу Городищенським ДНЗ.
Крім того, щороку відзначаються учні-стипендіати сільської ради «За особливі успіхи та наполегливість». Це призери обласних та всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін, конкурсів МАН та інших конкурсів. Цьогоріч стипендії у розмірі 20 відсотків від прожиткового мінімуму за результатами навчання у 2016-2017 роках присуджено учням Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Олександру Кулішу, Назару Яцишину, Софії Яцишеній, учениці Великомедведівського НВК Вероніці Шудрак та учням Судилківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Анні Верхогляд, Ользі Люблінській, Богдану Тригубцю, Катерині Хоміч та Богдані Дацюк.