У Хролинську ЗОШ завітали напередодні Дня вишиванки. Викладачі та учні були вбрані у націо- нальні українські строї. Завдяки їм школа всередині виглядала барвисто, мов квітник. Посмішки на обличчях і радісні вигуки доповнювали святкову атмосферу.

Із розмови з дітьми з’ясувалося, що навчальному закладі весело і цікаво щодня. Працюють гуртки, проводяться змагання.
Є в них і своя студія мульт- фільмів. Нещодавно діти під керівництвом художнього керівника місцевого Будинку культури Наталії Кошкіної скомпонували анімаційну стрічку «Щедрий їжачок» і дебютували із нею в Ютубі. Тепер про них знатимуть в усьому світі.
А ще їх зняли у ролику, який розповідає про Судилківську об’єднану терито- ріальну громаду, яку очолює Тетяна Котик. Бо село Хролин теж виявило бажання бути у її складі.
Майданчик перед входом у Хролинську ЗОШ у незвичайних малюнках. Це загальнообраний президент школи Іван Охрімець так запропонував зробити. Аби хлопчики і дівчатка не сиділи на перервах біля мобільних телефонів, а стрибали і рухалися. Кожна піктограма означає якусь гру.
– Відколи наше село увійшло до складу Судилківської ОТГ, у нас життя пожвавилося, – розповідає директор Хролинської ЗОШ Інна Криськова, – Стали тіснішими стосунки із колегами з навколишніх сіл. Тепер ми як одна велика сім’я.