Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 1310

Гранти на навчання студентів, науковців та українських дослідників від США до Баварії, Швеції та Гонконгу. І Париж.

Стипендія на навчання в Нью-Йорку
Повна стипендія на навчання на бакалаврській чи магістерській програмі в університеті Adelphi в Нью-Йорку. Стипендії надаються конкурсантам із хорошою академічною успішністю, портфоліо та високим середнім балом. Заповнивши заявку на вступ до університету, студенти автоматично беруть участь у конкурсі на отримання стипендії. Окрім відмінної успішності, потрібно також продемонструвати високий рівень володіння англійською та лідерські навички.
Грант: мінімальний розмір стипендії – 10 000 доларів
Дедлайн: 1 листопада, 1 березня

Anthony Morris Scholarship на навчання в коледжі Конкорд у Великій Британії
Стипендія Ентоні Морріса на навчання в коледжі Конкорд у Великій Британії
призначена для школярів старших класів, які не мають змоги оплатити навчання в університеті.
Грант: оплата навчання
Дедлайн: за 12 місяців до початку навчання (семестр розпочинається у вересні та січні)

Стипендія Lester B. Pearson Scholarship у Канаді для бакалаврів
Стипендія для іноземних студентів на навчання в Канаді з початком навчання у 2020-му році. Кандидати мають продемонструвати творчий потенціал та академічну успішність. Заявку на вступ на бакалаврат потрібно подати в University of Toronto.
Грант: оплата навчання
Дедлайн: різниться залежно від програми, рекомендований загальний дедлайн для іноземних студентів – 7 листопада

Стипендія на навчання в Clark University, США
Clark Merit Scholarship надається іноземним студентам на навчання на програмах бакалаврату в Clark University, США.
Кожен, хто подає заявку на навчання, автоматично стає претендентом на стипендію.
Грант: повна або часткова оплата навчання
Дедлайн: протягом листопада – грудня

Стипендіальна програма Sunway University
Sunway University в Малайзії пропонує студентам магістратури та аспірантури стипендію для часткової та повної оплати навчання на різних програмах університету.
Грант: часткова / повна оплата навчання
Дедлайн: залежно від програми

Гранти DAAD на проведення досліджень для кандидатів наук і молодих учених
Гранти DAAD на проведення досліджень виплачуються кандидатам наук, аспірантам, або кандидатам, які хочуть отримати докторський ступінь у Німеччині. Грант виплачується на період від 1 до 6 місяців. Період виплати гранту визначає комісія, і він залежить від дослідницького проєкту та графіка роботи кандидата.
Грант складається з: щомісячної стипендії (850 євро – студентам аспірантури і 1200 євро – кандидатам наук і молодим ученим); транспортних витрат; оплати медичної страховки і страховки від нещасних випадків (якщо ці витрати не оплачуються іншою організацією).
Дедлайн: 15 листопада

Грант на дослідження в Італії – Wallace Fellowships
Резидентський грант в Італії надається тим, хто цікавиться історією і планує провести дослідження у сфері оцінки впливу італійського Ренесансу на сучасну епоху. Кандидати повинні мати ступінь PhD.
Грант: учасники отримають щомісячну стипендію в розмірі 4200 доларів
Дедлайн: 15 листопада

Міжнародні стипендії в США для жінок
AAUW’s International Fellowship program – міжнародна стипендія США для жінок-студенток магістратури, аспірантури й докторантури, які не є громадянками США. У програмі беруть участь усі сфери дослідження і наукові програми, пропоновані в акредитованих вищих навчальних закладах США.
Грант: магістерська стипендія – 18 000 доларів
аспірантська стипендія – 20 000 доларів
докторська стипендія – 30 000 доларів
Дедлайн: 15 листопада

Програма для кандидатів наук і студентів аспірантури в Cologne Graduate School of Ageing Research
Мета програми Кельнської вищої школи – забезпечити всебічну підготовку у сфері дослідження старіння. У програмі можуть брати участь кандидати, які мають ступінь магістра або еквівалент у таких дисциплінах: біологія, біохімія, біофізика, біоінформатика, біоінжиніринг, медична біологія; також заявку можуть подавати кандидати, які мають науковий ступінь у медицині, якщо в них є досвід проведення досліджень.
Грант: усі учасники будуть отримувати фінансування протягом 3-х років навчання в школі. Перші три місяці студенти отримуватимуть щомісячну стипендію в розмірі 1468 євро, після трьох місяців студенти отримують контракт про працевлаштування
Дедлайн: 17 листопада

Стипендія DAAD у галузі мистецтва, дизайну, візуальної комунікації та кінематографу
Стипендія на навчання в Німеччині на магістерських або післядипломних програмах. Участь можуть брати іноземні студенти, які мають ступінь бакалавра в галузі образотворчого мистецтва, дизайну, візуальної комунікації та кінематографу. Стипендія виплачується протягом 10–24 місяців навчання.
Грант: стипендія складається з: щомісячної допомоги – 850 євро; оплати транспортних витрат; одноразової студентської допомоги; оплати страховок: медичної, від нещасних випадків, цивільної відповідальності.
Дедлайн: 30 листопада

Грант на навчання в Баварії (Німеччина)
Баварія надає стипендії для навчання у 2020/2021 навчальному році. Мета програми – підтримка академічної кооперації та обміну між Баварією та країнами Центральної, Східної та Південно-Східної Європи. Стипендію можуть отримати студенти, які навчатимуться на програмах аспірантури і постдокторських програмах в університетах Баварії. Стипендія може бути продовжена на 3 роки.
Грант: 735 євро на місяць або 8820 євро на рік. Студенти, які мають хоча б одну дитину, будуть отримувати 895 євро на місяць (це складе 10 740 євро на рік).
Дедлайн: 1 грудня

Грант на дослідницьку роботу для студентів аспірантури в Гонконзі
Стипендія в Гонконзі на дослідницьку роботу у восьми найкращих університетах Гонконгу для студентів усіх національностей. Сфери дослідження діляться на 2 групи: природничі науки, медицина, техніка та інженерія; гуманітарні науки, соціальні науки та бізнес-дослідження.
Грант: студенти будуть отримувати річну стипендію в розмірі 38 600 доларів і 1600 доларів на витрати, пов’язані з дослідницькою діяльністю. У 2020/2021 навчальному році більше 250 студентів стануть переможцями програми
Дедлайн: 2 грудня

Swiss Government Excellence Scholarships для українських дослідників у 2020/2021 році
Уряд Швейцарії надає федеральні стипендії для іноземних науковців. Для українських науковців доступні три види стипендій для навчання у швейцарських університетах, федеральних політехнічних інститутах та вищих школах прикладних наук: Research scholarships; PHD scholarships; Postdoctoral Scholarships. Стипендії для навчання на бакалаврських чи магістерських програмах не надаються.
Грант: оплата навчання
Дедлайн: 5 грудня

Стипендія на навчання в Парижі
Sciences Po University в Парижі пропонує стипендії для студентів, які вступають на програми бакалаврату або магістратури, та не в змозі оплатити навчання самостійно.
Грант: розмір стипендії становить від 3000 до 19 000 євро
Дедлайн: 15 грудня