Громадська спілка «Центр інновацій «Сходи в Майбутнє» (ЦІСМА), засновником якої є корпорація «Юрія-Фарм», разом із відділами освіти Городоцької міської та районної рад розпочали цікавий освітній проект  «Школа природничого напрямку» (Біотехнологія).

– Проект покликаний створити унікальне інноваційне середовище для навчання та розвитку молоді, у якім можна буде вдосконалити творчі здібності, відкрити світ сучасних технологій та інновацій у сфері біотехнологій, а також інших напрямах суспільного життя, – розповідає керуюча справами виконавчого комітету Городоцької міської ради Ольга Бистрицька.
9-10 січня 2020 року на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти пройшла дводенна навчальна проектна сесія «Вчитель-інноватор» для вчителів природничих предметів, які будуть брати участь у проекті «Школа природничого напрямку» (Біотехнологія).
Під час сесії педагоги ознайомилися з особливостями сучасної позашкільної природничої освіти, вчилися створювати освітній продукт – програму, а моделювали портрет сучасного вчителя-інноватора, практикувалися у проведенні протокольних робіт з хімії і біології, ознайомилися з хімічним лабораторним обладнанням та реактивами.
Цікавою була практична робота, а також можливість попрацювати з міжнародними інформаційними ресурсами.
Наступний крок для розвитку проекту «Школа природничого напрямку» (Біотехнології) – програма навчання на ІІ семестр, який у школі розпочнеться у лютому.