Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 452

Як  повідомляє Міністерство культури, молоді та спорту: «В Україні розпочалася четверта хвиля наймасштабнішого всеукраїнського проекту неформальної освіти «Відкривай Україну: Ідентифікація», який навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну».

Проект складається з кількох етапів. Перший полягає у тому, що учні 7-11 класів формують команду, обирають ментора - улюбленого вчителя, досліджують проблеми свого міста та генерують ідею проекту. Наступним етапом є реалізація ідеї у своєму населеному пункті. У півфіналі проекту в усіх обласних центрах відбудуться фестивалі освітніх інновацій «Освітній хайп», де оберуть переможця від області. «Фінал проекту — це велика подія у Києві, під час якої проходитимуть тренінги та розважальні заходи», — додали у МКМС.
Як зазначається, переможці «Відкривай Україну: Ідентифікація» отримають можливість поїхати у навчальну поїздку за кордон, щоб дізнатись, як їхні однолітки змінюють свою країну, та розповісти про власний досвід реалізації проектів.