За результатами  ІІ туру  виборів, який відбувся минулого тижня,  ректором  Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка  знову обрано доктора історичних наук, професора Сергія Копилова, за якого проголосували 305 (56,6%) виборців, які взяли участь у голосуванні, що  на 14,9 відсотка більше, ніж за його конкурента доктора історичних наук, доцента Олександра Федькова.

Сергій Анатолійович Копилов 1963 року народження.   У 1985 році закінчив історичний факультет Київського державного університету ім. Т. Г. Шевченка. Трудову діяльність розпочав у Луцькому педагогічному інституті ім. Лесі Українки, з 1988-го – працює в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка. Його наукові інтереси пов’язані з новітньою історією Болгарії, проблемами української славістики та української історіографії XVIII – початку ХХ ст.  Автор понад 300 наукових і навчально-методичних праць, окремі з яких опубліковані в Болгарії, Польщі, Македонії.
Працював деканом історичного факультету рідного вишу, завідувачем кафедри всесвітньої історії, викладає курси новітньої історії країн Європи та Америки, історіографії всесвітньої історії. З січня 2013 року – ректор Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.