Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 366

Наприкінці серпня, вже традиційно відбулася конференція педагогічних працівників та батьківський форум, однак цьогорічний формат — досить оригінальний та нестандартний,  бо пройшов без зайвого офіціозу в невимушеній атмосфері.   Вчителі, директори навчальних закладів, батьки, учні на хмельницькому стадіоні «Поділля» залюбки обговорили актуальні питання освіти, провели невеликі виставки тощо.

Загалом для освітньої галузі міста з 2016 року зроблено чимало: побудовано п’ять дитячих садочків, 30 спортивних майданчиків, наразі готується до відкриття новий корпус НВК №10, а в 2021 році розпочнеться будівництво школи на Озерній та завершиться на Залізняка, а також закуплено чимало обладнання для спеціалізованих класних кабінетів, мультиборди, проводяться ремонти, реформувалася система харчування, виплачується педагогам доплата за сумлінну працю і 30% надбавки за престижність.
«Майже усе це ми робимо коштами міського бюджету, коштами платників податків міста, без будь-якої допомоги. Це наше власне «маленьке» будівництво!» — зазначив на своїй фейсбук-сторінці Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.