Щороку найпрестижніша національна премія Global Teacher Prize Ukraine нагороджує найкращих вчителів країни: новаторів, творців майбутнього та справжніх супергероїв нашого часу. Днями під час урочистої церемонії у Києві було нагороджено переможців 2020 року у кожній з номінацій премії.

У номінації “Учитель фізкультури” за версією громадської організації JuniorZ переміг учитель із села Судилків Шепетівського району Віталій Мушинський (Судилківський ліцей, ДЮСШ “Колос”). Фізкультура як шкільний предмет часто залишається недооціненою. Тому проєкт з розвитку спорту серед школярів JuniorZ започаткував традицію відзначати вчителів, які розвивають спортивні таланти.
Віталій Мушинський  отримав грошову премію від ГО JuniorZ у розмірі 30 тисяч гривень та можливість здійснити тижневу поїздку до Німеччини з освітньою програмою, яка передбачає відвідання Олімпійського містечка, знайомство зі спортсменами та німецькою методикою шкільного спортивного виховання.
Визнання Віталія Леонідовича на всеукраїнському рівні не випадкове, адже завдяки його активності і наполегливості школярі Судилківського ліцею успішно беруть участь і в проєктах Національного Олімпійського комітету України та його регіонального відділення. Зокрема, у 2018 році в конкурсі-огляді з історії олімпійського руху серед закладів загальної середньої освіти, організаторами якого були Олімпійська академія України, НОК України та державне інформаційно-видавниче підприємство видавництва «Педагогічна преса», Судилківський ліцей став переможцем у номінації «Кабінет олімпійської освіти», увійшовши напередодні до числа призерів обласного конкурсу-огляду «Олімпійський куточок». Нещодавно при підбитті підсумків обласного конкурсу «Олімпійський талісман» у номінації «Скульптура» кращою визнана робота учениці ліцею Каріни Ланової.