Підбито підсумки конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який щороку проводиться до Дня охорони праці в Україні. Сьогодні у міській раді відбулося нагородження переможців конкурсу.

Шостий рік поспіль учні та вихованці освітніх закладів міста у трьох вікових категоріях представляють на конкурс свої роботи. Журі звертало увагу на актуальність теми, практичне значення, використання знаків безпеки... Велике значення надавалося оригінальності та якості роботи ну і, звичайно, рівню самостійності автора у виконанні. Загалом для участі у ІІ етапі цьогорічного конкурсу (I етап проходив у школах) надійшло 272 малюнки.
 «Ми дуже хочемо, щоб ви були розумні, обізнані, у тому числі і в питанні охорони праці, розуміли багато всього у житті. Ми будемо допомагати і сприяти вам у цьому, – зазначила керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій. – Конкурс щороку показує те, що діти знають що таке охорона праці, розуміють які небезпеки можуть трапитися і знають що зробити, щоб їх уникнути. Ті знання і ті навички, які ви вже сьогодні маєте, знадобляться вам у подальшому житті».
Дипломами та цінними подарунками міського голови нагороджено:
у молодшій віковій групі:
I місце – Павлова Олександра, учня 3-Б класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21;
II місце – Трач Анастасію, ученицю 3-Б класу Хмельницької спеціалізованої загальноосвітньої школи №19 І-ІІІ ступенів імені академіка Михайла Павловського;
III місце – Іщук-Яшурину Софію, ученицю 4-А класу навчально-виховного комплексу №7 м. Хмельницького;
у середній віковій групі:
I місце - Атаманського Назара, учня 8-Г класу навчально-виховного комплексу №2 м. Хмельницького;
ІІ місце – – Наумчак Наталію, ученицю 5-Г класу технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами м. Хмельницького імені Артема Мазура;
III місце – Янкову Катерину, ученицю 6-А класу Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №25 імені Івана Огієнка;
у старшій віковій групі:  
I місце – Домбровську Кіру, ученицю 9-Б спеціалізованої загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №27 імені Дмитра Іваха м. Хмельницького;
ІІ місце – Костенка Михайла, учня 9-Г класу Хмельницького ліцею №17;
ІІІ місце –  Корчуна Ярослава, учня 9-Д класу навчально-виховного комплексу №10 м. Хмельницького.
Найкращі дитячі малюнки будуть розміщені на робочих місцях батьків, в громадських місцях (транспорті). Дитяча творчість може бути одним із найбільш масових та дієвих засобів наочної пропаганди безпечної поведінки для всіх працюючих батьків.
Мета конкурсу - підвищення інтересу у дітей та молоді шкільного віку до поглибленого вивчення проблем у сфері охорони праці, формування активної свідомої позиції щодо значення здорових і безпечних умов праці, виховання у майбутніх роботодавців та працівників високої культури безпеки праці на виробництві. Активізація творчого потенціалу дітей та молоді, сприяння розвитку дитячої творчості, привернення уваги суспільства до існуючих проблем у сфері охорони праці, виявлення, відбір та підтримка талановитої молоді.
Його засновником є Хмельницька міська рада. Організаторами виступили управління з питань цивільного захисту населення і охорони праці і Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради. До участі у конкурсі залучаються усі заклади освіти, які підпорядковуються Департаменту освіти та науки. Головою журі конкурсу є Юлія Сабій, керуюча справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради.