Надрукувати
Категорія: Освіта
Перегляди: 342

Із початку повномасштабного вторгнення російського окупанта на територію України практично не залишилося байдужих до долі нашої країни та нашого майбутнього. Тож аби вистояти та витримати навалу агресора потрібно сміливо простягувати руку допомоги й підтримки всім тим, хто опинився в біді. Війна неабияк об’єднала українців, згуртувала, давши зрозуміти наскільки важливо не бути осторонь, особливо, коли мова йде про наших мужніх українських захисників, справжніх козаків, чиєї волі та жаги до перемоги точно вистачить. А як інакше, коли в них за плечима така потужна підтримка.

Так, сьогодні в багатьох навчальних закладах області викладацькі колективи та всі небайдужі організовують допомогу українським захисникам. Ясна річ, Деражнянський центр професійно-технічної освіти на чолі з його керівником Віталієм Дащенком теж долучилися до цієї корисної та дуже потрібної справи, заготовляючи сухі набори борщу для військовослужбовців.
Що й казати, на кухні навчального закладу на повну кипить робота, і від злагодженого й чіткого виконання своїх обов’язків кожним є хороший результат — смачні та ситні борщі, які додаватимуть сили й наснаги воїнам.
Колектив Центру висловлює слова вдячності за підтримку заводу сухих сніданків ТОВ «Санні Фуд», а також за допомогу місцевим жителям — славним людям — деражнянцям, Православній церкві України Собору славних і всехвальних 12-ти апостолів (прихожанам і отцю Петру Байді), працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.
А дружна родина Деражнянського центру профтехосвіти бажає всім воїнам незламної волі в боротьбі з ворогом, міцного духу, сил, здоров’я та надійного родинного тилу.