Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 1668

З п’ятниці на суботу, 18 березня, рф знову атакувала Україну безпілотниками. На Хмельниччині повітряна тривога розпочалася після 23.00 і тривала понад дві з половиною години. 

Влучань на території Хмельницької області не було. Спрацювало ППО.  Про це йдеться у повідомленні Хмельницької військової адміністрації.
Як повідомили у командуванні Повітряних сил ЗСУ, 17 березня окупанти атакували Україну ударними дронами-камікадзе іранського виробництва типу «Shahed- 136/131». Атака здійснювалась з двох напрямків – із східного узбережжя Азовського моря та з Брянської області рф.
Силами та засобами повітряних командувань «Центр», «Схід» та «Захід» Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 11 ударних БпЛА із 16 в центральних, західних та східних областях відповідно. На жаль, є влучання по території Житомирщини. Уражено один із об’єктів критичної інфраструктури. Ворог вдарив по об’єкту критичної інфраструктури й на Дніпропетровщині. Через влучання дронів на підприємстві у Новомосковську сталася пожежа. Станом на 14 годину 18 березня пожежу вдалось локалізувати. Фахівці провели дослідження повітря на вміст шкідливих речовин та виміряли радіаційний фон поряд із загорянням. Пошкоджені шість дачних будинків, що розташовані поряд. Ще 4 — зруйновані вщент. Попередньо, загиблих і поранених немає. Львівщину атакували шість іранських дронів. Три безпілотники збили сили ППО повітряного командування "Захід". Ще три безпілотники влучили по нежитлових приміщеннях у Яворівському районі. Приміщення пошкоджені, постраждалих — немає.