У розпалі Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу – в твоїх руках». У її рамках на Хмельниччині вже зроблено сотні корисних справ: посаджено понад 50 гектарів лісів, озеленено десятки пам’ятників та меморіалів, очищено від сміття понад десять кілометрів берегів річок і водойм.

 А позавчора в Хмельницькому, біля спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки  в галузі науки,  посадили  понад  150 дерев різних порід  на Алеї життя. До учнів ліцею, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, громадськості приєдналися   голова обласної ради Михайло Загородний, перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк і начальник  обласного управління лісового та мисливського господарства  Віталій Лісовий.
Посадковий матеріал виділили лісівники, а ініціатором та організатором  озеленення місцини став Всеукраїнський благодійний фонд «Щедрику-Ведрику», який ще у 2008 році започаткував свято «Патріот України». Тоді вихованці шкіл-інтернатів області заклали у Хмельницькому перший в Україні Парк життя. Нинішня  Алея життя – це продовження патріотичних справ юних.
   За давньою українською традицією після посадки дерев учасників акції частували солдатською кашею і козацьким кулішем. Дітям  вручили призи та солодощі.